26 Mart 2009 Perşembe

Anneler çocuklarınızla gerçekten eğlenmeye hazır mısınız?

Amerika ve Avrupa da, kaykay ve patenin yerini alan Heelys, artık çocukların en eğlenceli aktivitesi. Hem eğlenceli, hem de sağlıklı. Televizyon ve bilgisayarla büyüyen günümüz çocuklarının, en önemli yaşamşal ihtiyaçlardan fiziksel aktivitelerini çoğaltmaları için şahane bir bahane!
Özellikle ABD ve Avrupa'da gençler arasında yeni trend tekerlekli ayakkabı Heelys. Türkiye'deki genç neslin de giymeye başladığı 'Heelys' tekerlekli ayakkabılar sayesinde gençler kendi tarzlarında ulaşımlarını sağlamış oluyor. Arka topuğundaki tekerlekleri sayesinde ister kayarak ister yürüyerek kullanılabilen ayakkabıların tekerlekleri de kolaylıkla çıkarılabiliyor. Yürümek istediğinizde tekerleksiz, hızlanmak istediğinizde cebinizden çıkaracağınız tekerlekleri ile kullanabileceğiniz bu harika ayakkabıları Boyner ve B&G store’larda bulabilirsiniz. Hatta isterseniz, daha da hızlı tekerlekler, kaybettiyseniz yeni tekerlekleri ve ihtiyacınız olabilecek dizlik, kask gibi bazı diğer aksesuarları da Heelys markasında bulabilirsiniz.

http://www.heelysturkiye.com/

4 yorum:

havvanur dedi ki...

ay aman patenli ayakkabımı bzdn uzak olsun geçen sene hilal onlra merak sardı aldım sayısız düştü bnd hamileyim düşmesin die elini tuttum sonraları sonunda tekerlek bozulduda kurtuldumm hala beklio tamir hayaliyle:)) şimdi paten istio tabiki almıycammm:))))

Mavi Bahçe dedi ki...

Havanurcum Allah korumuş hilali.Geçen sene bizim mahallede de meşhurdu patenli ayakkabı.Bu sene yüzüne bakan bile yok:)

Unknown dedi ki...

benim yeğenim var, yaklaşık bir yıldır. acayip usta oldu kendileri...ne zaman istinye parka gitsek, mutlaka bu ayakkabılar ayağında...o kadar güzel kayıyorki, bir de artistik hareketler yapıyor..görülmeye değer...

Mavi Bahçe dedi ki...

Esra Günüşen Ertuğrul;
Evet canım çok güzel kayıyorlar.bir ara bende düşünmüştüm ama benim o kadar cesaretim yok:)